En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl bapların üstı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak herhangi bir mütehassıslık alanı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saik vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve üst grup uygulandığı üzere, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan okkalı insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

ölçün bir ivedi çıkış kapısı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, yangın kapısı boyutu ve özge özellikleri gibi faktörler ederı etkisinde bırakır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, estetik baplara en müsait fiyatlarla ehil sürdürmek bâtınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike marifet alabilirsiniz.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli eksiksiz ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat enseışını getirmektedir.

Report this wiki page